ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Το υπουργείο παιδείας για άλλη μια φορά ξαναχτυπά

Η καλύτερη ηλικία για να σου περάσουν κάποιοι κάποια μηνύματα ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμικό κράτος και ότι δεν πρέπει να αγαπάς την πατρίδα σου είναι όταν είσαι μικρό παιδί.
Οι προσπάθειες αυτής της χειραγώγησης φαίνεται στο εν λόγω τεστ που βάζουν στα παιδιά μας στα μαθηματικά της στ΄ δημοτικού.
Τα διάφορα πονηρά μηνύματα που κρύβονται πίσω από αυτό το τεστ εγκυμονούν κινδύνους για την εθνική συνείδηση των αυριανών Ελλήνων πολιτών.
Γιατί δεν ανέφεραν τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας ως παράδειγμα της άσκησης ;

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες.

Από το βιβλίο των μαθηματικών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού σχολείου (σελ 24)

μαθηματικα δημοτικου

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Μια σκέψη στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ”

  1. Είναι ατυχές τό παράδειγμα τού να παρουσιάζεις «μόνιμους κατοίκους» της Θεσσαλονίκης κατά την Οθωμανική περίοδο με τους σημερινούς μετανάστες προκειμένου να αποδείξουμε την ξενοφοβία των Ελλήνων. Με την λογική αυτή να «πάμε πιό πίσω» και να δείξουμε σε ραβδόγραμμα την κατανομή του πληθυσμού της Βασιλεύουσας το 1454 ή λίγο αργότερα το 1922 στην Σμύρνη για να αποδείξουμε και την ξενοφοβία των τούρκων οι οποίοι διεξήγαγαν κατά των Αρμενίων και Ελλήνων και διεξάγουν κατά των Κούρδων σήμερα γενοκτονίες όμοιες με τις οποίες ο πλανήτης δεν έχει δεί! Τέλος τί θα πούμε άν δούμε την κατανομή των πληθυσμών στην Αμερική του 1750 και την συγκρίνουμε με την σημερινή εποχή θα διαπιστώσουμε τότε την ξενοφοβία που θα την «αποδόσουμε»; στούς ιθαγενείς της Αμερικής ή του Άγγλους εποίκους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *