slide
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ WIND. ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΒΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το άρθρο
Home » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ημερομηνία Καταχώρησης Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Μετά την απόρριψη αίτησης αδειοδότησης για την συμμετοχή του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, οπαδοί της ομάδος συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο στάδιο ζητώντας την παραίτηση της διοίκησης και την πληρωμή των χρεών του σωματείου. Δυστυχώς, όπως έγινε και κατά το πρόσφατο παρελθόν, δεν έλειψαν και οι γνωστές γραφικότητες των γηπέδων που αν μη τι άλλο, πέρα από την βλακεία που τις χαρακτηρίζουν, έχουν και πολιτικές προεκτάσεις με σαφή ανθελληνικό χαρακτήρα και μήνυμα. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Ηρακλή υπήρξαν και κάποιοι θερμόαιμοι που ανάρτησαν σημαίες των Σκοπίων, φωνάζοντας έξαλλοι για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απαιτώντας μάλιστα την αποχώρηση της ομάδος από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα των…Σκοπίων! Τα ίδια περίπου ακούστηκαν ζωντανά και σε αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης χωρίς την παραμικρή αντίδραση κανενός, πλην ελαχίστων οπαδών που ένιωσαν βαριά προσβεβλημένοι από αυτή την ανεγκέφαλη κίνηση των ομοϊδεατών τους.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι καινούριο και δεν εντοπίζεται μόνο στην ομάδα του Ηρακλή. Υπάρχουν κι άλλες κερκίδες που φιλοξενούν σημαίες της Βουλγαρίας, της “ανεξάρτητης Κρήτης” κι άλλων παρόμοιων που προσβάλλουν την πατρίδα. Να δούμε αυτή τη φορά πως θα πράξουν οι Θεσσαλονικείς βουλευτές, οι οποίοι στηρίζονται και από οπαδικά κινήματα. Θα καταγγείλουν αυτή την ντροπιαστική πράξη ή θα κάνουν τα στραβά μάτια για ψηφοθηρικούς λόγους;

Γι αυτό το θέμα κρέμασαν την σημαία των Σκοπίων στο γήπεδο και καμαρώνουν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε χειρότερες καταστάσεις αν βρεθεί η χώρα. Θα προδίδουν και την μάνα τους για να σώσουν το τομάρι τους.
Τελικά ήρθε ο καιρός να ξεκουμπιστείτε όσοι πιστεύεται ότι δεν σας χωράει αυτή η χώρα.
Ντροπή σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε


Share on Facebook121Tweet about this on Twitter0Google+0Email to someonePin on Pinterest0
236 like
  

Σχετικά Άρθρα...

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
Η προπαγάνδα δεν έχει τελειωμό από το υπουργείο παιδείας και ...
ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» (Δημ. Μοσχόπουλου) είναι καταγεγραμμένη ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Οι Γερμανοί από την ώρα που έμαθαν ότι θα αγωνιστούν ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
    Η επίσημη ιστοσελίδα των σκοπιανών στην προσπάθεια ένταξης τους στο ...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ένα μπουρδέλο οι παρόντες (φίλαθλοι) που δεν σεβάστηκαν τον εθνικό ...

Προσθέστε ένα σχόλιο