ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

189
0

Ο ομογενής Σωκράτης Βασιλειάδης αφιέρωσε έξι χρόνια της ζωής του για να κτίσει μια υπερπολυτελή έπαυλη στο πιο ακριβό προάστιο της Μελβούρνης και της Αυστραλίας: το πολυδιαφημισμένο και αριστοκρατικό Τούρακ, το προάστιο…
των κροίσων!

Μέσα σ’ αυτό το σπίτι, όπως γράφει η εφημερίδα «The Age», ο ομογενής έζησε όλο κι όλο έξι μέρες και την έβδομη μέρα έφυγε για την Ευρώπη. Το τεράστιο και πολυτελέστατο σπίτι του έμεινε άδειο για πάνω από τρία χρόνια και τώρα πωλείται. Εικάζεται ότι η πώληση του θα αποφέρει στον ιδιοκτήτη του πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Αν όντως πωληθεί σε αυτή την τιμή, τότε θα περάσει στην ιστορία ως το πιο ακριβό σπίτι της Βικτόριας.

Το ρεκόρ έως σήμερα κατέχει ένα σπίτι που πουλήθηκε στο παραθαλάσσιο Πόρτσι, έναντι 26 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε πάλι Έλληνας. Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Age» ο Χάρης Σταμούλης φέρεται να είχε καταβάλει πέρσι το ποσό των 25 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων, για την εξασφάλιση της πρώην οικίας της οικογένειας Μπέιλιου, στο αριστοκρατικό Toorak.

Όσο για την έπαυλη του κ. Βασιλειάδη, αυτή έχει 22 δωμάτια, δικό της θεατράκι, γυμναστήριο, πισίνα και καταπληκτικούς κήπους Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα και από τη Βρετανία για τη συγκεκριμένη έπαυλη, δήλωσε ο ομογενής κτηματομεσίτης Ρος Σάββας, του κτηματομεσιτικού γραφείου.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ψηφίστε το άρθρο

85 like

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider