ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

175
0

free energy

Άρθρο αναγνώστη

Μετά από διαδοχικά πειράματα και εργασιακή πείρα Έλληνας Ηλεκτρονικός που ο συγκεκριμένος Έλληνας βρίσκεται εκτός Ελλάδος με άδεια Α κατηγορίας Ηλεκτρονικού Εργαστηρίου και Ραδιοτεχνίτης κατασκευάζει συστήματα Υδρογοκίνησης παντός τύπου οχήματος και αρχικώς βενζινοκινητήρων.

Το σύστημα βρίσκεται σε εξέλιξη με το βασικό πυρήνα κατασκευής να είναι έτοιμος.

Ακολουθούν και άλλα συστήματα ελέγχου αυτοματισμών με βοηθητικές μονάδες ηλεκτρονική ανάφλεξη όπως και ελεγχόμενη παραγωγή αερίου σύμφωνα με την ζήτηση του οχήματος πατώντας το γκάζι του οχήματος.

Σε τεστ που ο ίδιος ο ηλεκτρονικός έκανε ήταν σε ηλεκτρογεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος βενζινοκινητήρα 10.2 ίππων και ισχύ 5000 Watt χωρίς καύσιμα.

Με τις ανάλογες μετατροπές (μικρές) ο κινητήρας δούλευε χωρίς διαλείψεις και χωρίς υπερθέρμανση η αχρόνιστα. Δήλωσε δε ότι στόχος του είναι αρχικά η πλήρη κίνηση του οποιοδήποτε οχήματος με λιγότερα καύσιμα όπως και την εγκατάσταση του συστήματος αυτού σε μικρά αεροσκάφη για την επιμήκυνση του ανεφοδιασμού από 25% εώς 48% μεγαλώνοντας έτσι την ακτίνα δράσεως τους αλλά και οριστικά χωρίς την χρήση καυσίμων (βενζίνης).

Υπολογίζεται ότι στα μέσα Απριλίου η κατασκευή να είναι ολοκληρωμένη.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
5 5 συμμετοχές

176 like

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider