ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας στο Votegreece
Συμμετοχή μπορούν να λάβουν όλοι οι επισκέπτες της σελίδας ως εξής:
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας δεν έχουν πάρα να μας στείλουν σε μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email στο Votegreece@gmail.com) μια φωτογραφία που θα έχουν κάνει λήψη Αυτοί και όχι βρίσκοντας τη μέσα από το διαδίκτυο η από κάπου αλλού.
Θέμα της φωτογραφίας τα όμορφα τοπία της χώρας μας ( Άνοιξη – Καλοκαίρι – Φθινόπωρο – Χειμώνα ) από οποιοδήποτε μέρος της όμορφης Ελλάδας.
Με την αποστολή της φωτογραφίας σας να προσθέσετε Ονοματεπώνυμο έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον νικητή του διαγωνισμού και για την αποφυγή πολλών συμμετοχών από ένα και μοναδικό άτομο . Φωτογραφίες που δεν θα έχουν ονοματεπώνυμο αποστολέα δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα έχει ως εξής
Οι 15 καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την ομάδα του Votegreece θα βρίσκονται στη σελίδα Votegreece.gr ως ανοιχτή ψηφοφορία και οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να ψηφίσουν την φωτογραφία που τους αρέσει. Μια – Πέντε φωτογραφίες θα μπορεί να ψηφίσει ο επισκέπτης της σελίδας όπου ο νικητής του διαγωνισμού θα βγει 100% από την ψηφοφορία και θα κερδίσει το δώρο του Διαγωνισμού όπου είναι μια Επώνυμη φωτογραφική μηχανή αξίας 100 ΕΥΡΩ. (CANNON, KODAK, OLYMPUS, SONY, NIKON)

Σημείωση: Στις διαγωνιζόμενες φωτογραφίες που θα είναι στην ανοιχτή ψηφοφορία δεν θα φαίνονται τα στοιχειά του αποστολέα. Μόνο το ονοματεπώνυμο του νικητή θα δημοσιοποιηθεί στη σελίδα Votegreece.gr στο τέλος του διαγωνισμού.
Την εξέλιξη των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού θα μπορούν να την βλέπουν όλοι οι επισκέπτες της σελίδας 24 ώρες το 24ωρο.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
5 1 συμμετοχές