ΣΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

631
0

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους ο καθένας μας ψάχνει τρόπους το πώς θα εξοικονομήσει χρήματα .
Το Votegreece.gr έψαξε και σας παρουσιάζει μια σοβαρά οικονομική λύση για το πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα στο σπίτι, στο γραφείο και όπου αλλού χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα πετρέλαιο.

Ήρθαν και στην Ελλάδα οι νέες σόμπες θέρμανσης που δεν χρειάζονται σταγόνα πετρέλαιο για να λειτουργήσουν αλλά καλαμπόκι και πίτουρο σε μίξη όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Όπως γνωρίζεται όλοι τα γεωργικά προϊόντα έχουν φτάσει σε εξευτελιστικές τιμές . Τα υβρίδια που μπήκαν στην χρήση των αγροτών τους έδωσε μεγαλύτερη παραγωγή καλαμποκιού στο στρέμμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά ο νόμος της αγοράς λέει ότι όπου υπάρχει πληθώρα προϊόντων υπάρχουν και οι χαμηλές τιμές.

Έτσι οι αγρότες έφτασαν σε απελπιστική κατάσταση και το καλαμπόκι που παράγουν να το πουλούν στα 0,11 – 0,13 λεπτά του Ευρώ ανά ΚΙΛΟ η 110-130 Ευρώ ο τόνος. Τα 1000 κιλά δηλαδή. Αστείο;
Σύμφωνα με τα παραπάνω η χρήση αυτής της σόμπας θα σας κοστίσει αρκετά οικονομικά σε σχέση με το πετρέλαιο το οποίο έχει ξεκινήσει τρελή ανοδική κούρσα γεμίζοντας τις τσέπες αυτών που το προμηθεύουν στην Ελληνική αγορά.

Ενημερώστε όλους τους φίλους σας γι αυτό. Ψάξτε το και δεν θα βγείτε χαμένοι

 
 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΣΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
3 2 συμμετοχές

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider