ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ !

183
0

Σε πραγματικά απίστευτο θρίλερ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η περίπτωση Στρος Καν. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται η FSB, δηλαδή οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγός του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εγκλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικά θα….. έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο Φόρτ Νοξ, των Ηνωμένων Πολιτειών, ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο από πότε!!!..

Η διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ένα μήνα πριν την σύλληψή του, καθώς οι ΗΠΑ, σαν κύριος μέτοχος του ΔΝΤ, είχαν “παγώσει” την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τόνους χρυσού όπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετά από την δεύτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου.

Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατύπωσε κατ επανάληψη τις ανησυχίες του προς τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μέχρι που κάποιοι από την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημέρωσε τους πράκτορες της Γαλλικής Ασφαλείας οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνέστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στίγμα της θέσης του, καθώς υπήρχαν ήδη πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ ήθελαν την σύλληψή του. Τελικά όμως ο Στρος Καν έκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει απο το αεροπλάνο της air france και πιάστηκε, με τα γνωστά επακόλουθα.

Η αναφορά, συνεχίζει πως τις αμέσως επόμενες μέρες, ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφή με τον φίλο του και κορυφαίο Τραπεζικό παράγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που είχε πάρει από την CIA, όμως μόλις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμάνος τραπεζίτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν, για σεξουαλικό έγκλημα!!!

Ο πρωθυπουργός Πουτιν μετά την ανάγνωση της παραπάνω αναφοράς διέταξε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δήλωση υποστήριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος έτσι ο πρώτος ηγέτης που λέει ότι ο Στρος Καν έπεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας. Ο Στρος Καν βέβαια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στα δικαστήρια των ΗΠΑ.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί οτι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul έχει ανοικτά εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατά πόσο υπάρχουν αμερικανικά αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ. Είχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε. Επίσης αναφέρεται οτι το 2009 σε αποστολή χρυσού προς την Κινα, κατά τον έλεγχο ποιότητας εντοπίστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού από τους αριθμούς των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευτεί στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ!!!

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας να αυξήσει προχθές τα επιτόκιά της από 0,25 σε 3,50% !

Η αναφορά καταλήγει ότι ο Αμερικανικός λαός αφήνεται ανημέρωτος και προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους, πού ούτος η άλλως έρχεται.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ !
Ψηφίστε το άρθρο

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider