Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

227
0

Είναι φορές που μπροστά στην εικόνα, τα λόγια χάνουν την σημασία τους.
Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, απολαύστε το θέαμα που πρόσφεραν οι Σκοπιανοί.
Σκοπιανοί ντυμένοι Μακεδόνες υποδέχονται στο αεροδρόμιο τον “απόγονό” τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν.

Οι “Μακεδόνες πολεμιστές” παρουσιάζονται στον “βασιλιά” Γκρούεφσκι (απορία: γιατί πατάει σε εφημερίδα;) Πληροφοριακά, οι περικεφαλαίες είναι φτιαγμένες από γυψόστοκο για να προστατεύουν το “πολύτιμο” περιεχόμενο αυτών των κρανίων ενώ είναι βαμμένα με κίτρινη λαδομπογιά πολυτελείας λόγω έλλειψης… σε αποθέματα χρυσού.

Καραγκιόζηδες Σκοπιανοί ντυμένοι Μακεδόνες πολεμιστές παρουσιάζονται στον “βασιλιά” Γκρούεφσκι (απορία: γιατί πατάει σε εφημερίδα;) Πληροφοριακά, οι περικεφαλαίες είναι φτιαγμένες από γυψόστοκο για να προστατεύουν το “πολύτιμο” περιεχόμενο αυτών των κρανίων ενώ είναι βαμμένα με κίτρινη λαδομπογιά πολυτελείας λόγω έλλειψης… σε αποθέματα χρυσού.

Καραγκιόζηδες Σκοπιανοί ντυμένοι Μακεδόνες ετοιμάζονται για παρέλαση, σε αντιπερισπασμό της παρέλασης των ΛΟΚ στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, το 2008. Απ’ αυτή την “εκδήλωση” επιτέλους μαθαίνουμε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες, πολεμούσαν φορώντας… κάλτσες, αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες!

Και να θες να τους πάρεις στα σοβαρά, όταν βλέπεις τέτοιο καρακιτσαριό, δεν μπορείς! Ο μεσαίος είναι όλα τα λεφτά, όπως κι ο “τζινάτος” στην άκρη!

Το… τσίρκο έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Και ο κόσμος γελάει με την ψυχή του.

Και μια αναμνηστική φωτογραφία, με όλες σχεδόν τις φίρμες (Κλεοπάτρα Πτολομάγιοβα, Φιλίπ Μακεντόσκι, ένας που φέρνει λίγο σε… Τραμπάκουλα, κάποιος που μοιάζει σε ρακοσυλλέκτη και κάτι άλλες… μορφές!).

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
5 1 συμμετοχές

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider