ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

95
0

Εδώ και λίγες μέρες γίνεται ένας μικρός χαμός στα ΜΜΕ αλλά περισσότερο στο διαδίκτυο.
Ο λόγος για την απόφαση που θα ανακοινωθεί από το δικαστήριο της Χάγης στο θεμα της Μακεδονίας.
Οι Σκοπιανοί μετά το βέτο του Βουκουρεστίου και κατόπιν ενθαρρύνσεων από την Αμερικανική πλευρά έσπευσαν αμέσως να προσβάλουν την απόφαση με την προσφυγή τους στο δικαστήριο της Χάγης.
Εντός ολίγων ωρών η απόφαση όπως δείχνει πως δεν θα είναι θετική για την Ελλάς.
Οι ανιστόρητοι Ευρωπαίοι αλλά και η πλήρη χρηματοδότηση των Σκοπιανών από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής ταΐζοντας χρόνια τώρα με προπαγάνδα όλο τον κόσμο θα αναδείξουν ένα αποτέλεσμα που θα αποκαλείται έγκλημα της παγκόσμιας ιστορίας.
Η χώρα άμεσα μετά την αρνητική απόφαση θα πρέπει να δράση αποτελεσματικά και από την επόμενη μέρα να κλείσει τα σύνορα, να κλείσει τις πόρτες της σ΄ένα άθλιο, τραμπούκο και βάνδαλο της παγκόσμιας ιστορίας λαό.

Τα ψέματα πρέπει να καταλάβουμε ότι τελείωσαν με τους Σκοπιανούς και φυσικά το τίμημα θα το πληρώσουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις εκεί αλλά ποσώς πρέπει να ενδιαφέρει τη χώρα αν θέλει πραγματικά να κερδίσει τον πόλεμο και όχι μια μάχη εντυπώσεων.
Ο δρόμος μακρύς. Η επιμονή αλλά και η υπομονή θα μας δικαιώσει. Φτάνει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή όσο σκληρές και αν είναι αυτές. Το εθνικό συμφέρον αξίζει περισσότερο από έναν κερδοσκόπο επιχειρηματία που μετακόμισε στα Σκόπια για βγάλει περισσότερα αναγνωρίζοντας ο ίδιος από τις καθημερινές του συναλλαγές το μείγμα ανθρώπων ως Μακεδονία.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider