ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

93
5

Έχουνε ξεφύγει εντελώς στην ΝΔ… Ο Γ. Γιακουμάτος έκανε πρόταση για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία να παραχωρήσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους στους δανειστές ώστε να εκμεταλλεύονται τα έσοδα… Αυτά που κοροϊδεύαμε σιγά-σιγά θα τα λουστούμε.

Αίσθηση προκαλεί η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ζητά να παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε ιδιώτες η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι, προκειμένου να αξιοποιηθούν καλύτερα και να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία.

Ο Γιακουμάτος όταν ρωτήθηκε στο «Βήμα fm 99,5» εάν μία τέτοια πρόταση δεν είναι ταπεινωτική για την Ελλάδα, δήλωσε ότι «ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό ή να έρχεται ο Κινέζος να δει την Ακρόπολη και να την βρίσκει κλειστή».

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους» σημείωσε και απαντώντας στις πιθανές επικρίσεις, ανέφερε: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας».

ΥΓ: Με το συμπάθιο ρε Γιακουμάτε αλλά από το να λες μ…κίες δεν παίρνεις καμία σκούπα να γυαλίσεις την Ακρόπολη μπας και μπει κανένας επισκέπτης παραπάνω ;

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider