ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…

315
0

Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά και λέει στην πωλήτρια:
– Θα ήθελα ένα δώρο για την πεθερά μου.
– Έχουμε ηλεκτρική σκούπα, ηλεκτρικό σίδερο και ηλεκτρική κουζίνα. Τι προτιμάτε;- Ηλεκτρική καρέκλα έχετε;

Ένα ζευγάρι μετά την πρώτη του φορά, συζητάει ξαπλωμένο στο κρεβάτι.- Θα σε λέω Εύα, λέει ο νεαρός.- Γιατί Εύα; τον ρωτάει η κοπέλα.- Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει εκείνος.- Ωραία, και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η κοπέλα.- Γιατί Peugeot; την ρωτάει..- Γιατί είσαι ο 307ος!

Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα:- Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος, μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας.- Σιγά, λέει ο Έλληνας, τι μου είπες… Εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή!- Μα αυτό δεν είναι δυνατόν, λέει ο Γερμανός.- Θα σου το αποδείξω, λέει ο Έλληνας. Μήτσο, δώσε μου 500 ευρώ!Μήτσος:- Πάρε τα @ρχίδι@ μου!

Σε γκάλοπ που έγινε για το “τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη” έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά:Το 20% ανάβει τσιγάρο.Το 10% γυρίζει πλευρό.Και το 70% γυρίζει σπίτι

Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά…Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα??? Πελάτης: -Όχι μωρέ εντάξει….ψιλοβλέπεται!!!!!!!

Κάθεται μια αλογόμυγα στην πλάτη ενός λυκόσκυλου Ρωτάει απορημένη η αλογόμυγα-Τι είσαι εσύ; απαντάει εκείνος-Λυκόσκυλο , ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μητέρα μου σκύλος.-Εσύ , τι είσαι; ρωτάει το λυκόσκυλο.-Αλογόμυγα.-Α καλά , οι δικοί σου το παρακάνανε…..

Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό…- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί…Ο γιατρός- Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλέπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή.- Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!!- Αααααα γεια σου !!!

Κάνει ένα αντρόγυνο έρωτα όταν ανοίγει την πόρτα ο μικρός τους γιος και τους λέει:- Τι κάνετε εκεί;- Βάζω βενζίνη στην μαμά σου, απαντάει ο μπαμπάς.- Πώ πω μπαμπά, η μαμά πρέπει να καίει πολύ, γιατί το πρωί της έβαζε και ο θείος…

Λέει η πρώτη ξανθιά στην δεύτερη:-Εγώ θα πάω στο φεγγάρι..”Λέει η δεύτερη:-Και εγώ θα πάω στον ήλιο..”Λέει η πρώτη:-“Helloo, ο ήλιος καίει.”Και απαντάει η δεύτερη:- “Helloo, ΘΑ ΠΑΩ ΒΡΑΔΥ!!!

Περνάει η κοκκινοσκουφίτσα μέσα από το δάσος και βλέπει τον κακό τον λύκο πίσω από ένα δέντρο…- Λύκε σε βλέπω!!Φεύγει ο λύκος και πάει πίσω από ένα άλλο δέντρο-Λύκε σε βλέπω!!Ξαναφεύγει ο λύκος και πάει πίσω από ένα άλλο δέντρο-Λύκε σε βλέπω!!-Ρε, θα με αφήσεις ήσυχο να χέσω?

Ένας άντρας παίρνει το παρακάτω τηλεγράφημα:
Πεθερά νεκρή. Παρακαλώ ενημερώστε αν θέλετε ταφή, αποτέφρωση ή ταρίχευση.’
Οπότε εκείνος στέλνει την απάντηση:
Ας μην το ρισκάρουμε. Και τα τρία παρακαλώ.’

Ρώτα ο μικρός:
– γιατί μπαμπά, οι πετεινοί λαλούν τόσο πρωί;
– γιατί είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν.
Υστερα ξυπνάνε οι κότες…

Κάποιος πάει σε ένα μπαρ και βλέπει τον κολλητό του στεναχωρημένο, να τα πίνει.
– Ρε Θανάση, του λέει, τι έγινε, γιατί πίνεις τόσο πολύ;
– Άσε, ρε Γιάννη. Βρήκα την γυναίκα μου με άλλον στο κρεβάτι, έτσι μου έρχεται να πηδήξω από το παράθυρο.
– Ξεκόλλα ρε μ…κα, κέρατα έβγαλες. . . όχι φτερά..!!

Και μία Μαντινάδα….

Την πεθερά μου ανέβασα
ψηλά στον ψηλορείτη
Για να τη βλέπουν οι οχτροί
Να μην εμπούν στη Κρήτη

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…
Ψηφίστε το άρθρο

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider