ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ !!!

495
5

Πόσο ασφαλές είναι το εμφιαλωμένο νερό που πίνουμε;;;

Στη συνέχεια του άρθρου θα καταλάβετε και εσείς ότι το εμφιαλωμένο νερό που χρυσοπληρώνουμε δεν είναι καθόλου ασφαλές για την υγεία μας.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει λόγο καλοκαιριού και οι κίνδυνοι στην διατροφική μας αξία επίσης είναι στα κόκκινα.
Έχετε σκεφτεί το εμφιαλωμένο νερό που πίνουμε πως φτάνει στο σημείο όπου το αγοράζουμε; Η μεταφορά του γίνετε με τα μεγάλα εκείνα φορτηγά που ίσως θα έχετε συναντήσει στον δρόμο καλοκαίρι μέσα στην αφόρητη ζέστη.

Η θερμοκρασία στους 40 και στους 50 βαθμούς κελσίου υπό τον Ήλιο και τα φορτηγά φορτωμένα με τις παλέτες των εμφιαλωμένων νερών ταξιδεύουν ώρες και χιλιόμετρα με εκτεθειμένα τα μπουκάλια στον Ήλιο από το εργοστάσιο εμφιάλωσης μέχρι τις κεντρικές κάβες διανομής και τα Σούπερ Μάρκετ. Το νερό αναπτύσσει υπερβολικές θερμοκρασίες κατά την μεταφορά του με συνέπεια να αλλοιώνονται όλα τα θρεπτικά του στοιχεία. Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά και όταν φτάσουν στον προορισμό τους (Κάβες διανομής, Σουπερ μάρκετ και σε άλλα σημεία πώλησης ) μένουν εκτεθειμένα για ώρες ακόμη και για μέρες μέχρι να τα αγοράσει ο καταναλωτής. Σίγουρα θα έχετε δει και εσείς αυτήν την εικόνα .

Το θέμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι απορίας άξιο πως μέχρι τώρα δεν έχει παρέμβει η αρμόδια αρχή γι΄αυτό το θέμα. Το σημαντικό αυτό άρθρο για τους κανόνες μεταφοράς εμφιαλωμένου νερού παρουσιάζετε από αυτή τη σελίδα για πρώτη φορά ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας.

Το εμφιαλωμένο νερό που το χρυσοπληρώνουμε θα έπρεπε να μεταφέρετε σε φορτηγά συντήρησης θερμοκρασίας ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές και όχι πάνω στα φορτηγά εκτεθειμένα να φτάνουν σε θερμοκρασίες 40, 50 και 60 βαθμούς κελσίου.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ !!!
5 4 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider