ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ END. VIDEO

115
0

Μην παίζετε με τον πόνο και την εξαθλίωση του λαού της Ελλάδας

Αθλιότητες… Αφήστε την ”σωτηρία” της Ελλάδας και END τις μ@λ@κίες σας
Η Ομογένεια στις ΗΠΑ, δεν έχει σχέση με ”βαρεμένους” προεδροπαράγοντες του ”γκέττο” μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, που πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν ”βήμα” σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων… 650 δισεκατομμυρίων δολ., που θα ”σώσουν” τις δύο χώρες.

Το… χρήμα, υποτίθεται ότι ήταν μετοχές μιάς ανύπαρκτης σήμερα τράπεζας (”Ανατολής”) και μετά έγιναν ανύπαρκτα ομόλογα του αμερικάνικου Δημόσιου, που… κατατέθηκαν σε ανύπαρκτη τράπεζα στον Καναδά. Πρόκειται περί αθλιότητας εις βάρος του δοκιμαζόμενου λαού της Ελλάδας και η Ομογένεια την καταδικάζει. MHN μπερδεύουμε την Ομογένεια ΗΠΑ με τους ”βαρεμένους” του ”γκέττο”.
Βασικός στόχος των ”εθνοσωτήρων” είναι να προσελκύσουν αφελείς-απελπισμένους, γιά την δημιουργία πολιτικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα.

Το ”σενάριο” απλό: Λένε οι ”εθνοσωτήρες” ότι δήθεν έχουν ”το χρήμα”, αλλά βάζουν ”όρους” αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, ”ποντάρουν” στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική ”εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, γιά να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε”.

Δείτε το βίντεο…

 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερικής kalami.net

ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ END. VIDEO
5 1 συμμετοχές

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider