Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΑΤΑΙ…ΤΙΜΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

101
0

στρατιωτικες παρελασεις

Άρθρο αναγνώστριας

Στις φετινές παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου ανά την Ελλάδα πρέπει να παραστούν όλοι οι Έλληνες!!! Απαλλαγμένοι από κομματικές καθοδηγήσεις. Ως ένδειξη μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν γύρο μας. ΄΄ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ΄΄ Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν ανέχτηκε οποιαδήποτε μορφή σκλαβιάς, ούτε και πρόκειται!!!
(Κοινοποιήστε το μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες είσαστε εγγεγραμμένοι ή διαδώστε το με τον παραδοσιακό τρόπο από στόμα σε στόμα).

Πρόσθετο σχόλιο
-Αναφερόμενη στο άνω άρθρο απλά ήθελα να προσθέσω πως είναι ωραία η σκέψη να πάμε όλοι στις εκδηλώσεις μνήμης σαν Έλληνες και ανεξαρτήτως κόμματος γιατί αυτά μας φθείρουν όλα τα χρόνια,κοιτάμε κόμμα κι’όχι τη χώρα μας,τη πατρίδα μας.Επιτέλους λίγη συλλογικότητα θα μας έκαμνε καλό!

Θέλετε να γράψετε το δικό σας άρθρο και να το δείτε δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας; Πατήστε εδώ

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΑΤΑΙ…ΤΙΜΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
5 3 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider