Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ VIDEO CLIP ΤΩΝ DEAD CAN DANCE

169
2

Ελληνική συμμετοχή dead can dance

ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ’IriΓέΝΕΙΑ_proundActions* KAI ΤΟ ‘LΑ PΟΝΤΑ GREEK BAGPIPE EXHIBITION WORKSHOPS’ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ TOY ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ DEAD CAN DANCE: CHILDREN OF THE SUN ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ‘GENERO.TV’

“Ερχόμαστε από τον ωκεανό, το προγονικό μας σπίτι, για να γυρίσουμε στον ουράνιο θόλο ”. Αυτή την ιδέα ξετύλιξαν οι συντελεστές του Video Clip για την δημιουργία του σεναρίου, εμπνευσμένοι από τους στίχους του τραγουδιού ‘Children of the sun’. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ανερχόμενοι χορευτές των ομάδων ‘Aniline Dance Theater’, ‘Blue Angels’ καθώς επίσης και η Ειρήνη Σαμπάνη (aerial Dancer) από την Θεσσαλονίκη, ενώ το συνεργείο αποτελείτε από τελειόφοιτους και απόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Μιχάλη Βλαβιανού.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα στα Ιαματικά Λουτρά του Λαγκαδά, στο χωριό Νυμφόπετρες και στο χωριό Αυγή (εκκλησία Αγίου Γεωργίου). Ευχαριστούμε το Δήμαρχο του Δήμου Λαγκαδά, κ. Αναστασιάδη καθώς επίσης τον Δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο των Ιαματικών Λουτρών κ. Μάτη Φώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγωγή του βίντεο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον (CEO/ Owner της Εταιρίας Παραγωγής ’IriΓέΝΕΙΑ_proundActions*) Μιχάλη Βλαβιανό (τηλ: 6945394757, email: contact@irigeneia-proudactions.com)

Δείτε το βίντεο…

 
 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ VIDEO CLIP ΤΩΝ DEAD CAN DANCE
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider