ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

415
0

Adolf Hitler 0

 

Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι ο Χίτλερ, ο σφαγέας της Ευρώπης όπου μέσα σε αυτή ήταν και η χώρα μας είχε την αποδοχή του 90% του πληθυσμού των Γερμανών. Με λίγα λόγια το 90% των Γερμανών συμφωνούσε με την πολιτική γραμμή του Χίτλερ και ας θέλουν τώρα να απαλλαχτούν από αυτόν

 
 

Η Φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω είναι η τελευταία φωτογραφία όπου ο Φύρερ εικονίζεται ζωντανός στα συντρίμμια της καγκελαρίας του Ράϊχ όπου βρισκόταν το καταφύγιό του. Σε μια ανάπαυλα των Βομβαρδισμών από τους Ρώσους ο Χίτλερ βγήκε από το καταφύγιο για να επιθεωρήσει την Κατάσταση. Μερικές ώρες αργότερα θα αυτοκτονούσε.

Adolf Hitler 1

Η κατάσταση της υγείας του Χίτλερ όλο και χειροτερεύει με την εξέλιξη του πολέμου. Σύμφωνα με την επικρατούσα σήμερα αντίληψη, υπέφερε από Πάρκινσον σε προχωρημένο στάδιο και από προϊούσα παραφροσύνη, διατηρούσε, όμως, την από πολλούς συγχρόνους του παρατηρημένη αυθυποβολή του.

Στις 19 Μαρτίου του 1945 δίνει τη διαταγή “Νέρων” για την καταστροφή των υποδομών του γερμανικού κράτους, κατά την υποχώρηση των μονάδων της Βέρμαχτ. Η διαταγή, όμως, αυτή δεν εφαρμόστηκε στην πράξη από τον Υπουργό Εξοπλισμού Άλμπερτ Σπέερ. Αυτή η διαταγή είναι απόλυτα σύμφωνη με τον τρόπο σκέψης του Χίτλερ, που εκφράζεται με την επιλογή «νίκη ή καταστροφή». Στον εχθρό δεν έπρεπε να αφεθεί παρά μόνο «καμμένη γη». Κατά τη γνώμη του, το μέλλον ανήκει πλέον στον λαό της ανατολής, ο οποίος αποδείχτηκε ισχυρότερος, ενώ οι Γερμανοί, λόγω της ήττας τους, έχασαν το δικαίωμα ύπαρξης. Δεν έπρεπε να μείνει τίποτα όρθιο πίσω για τους συμμάχους.

Στις 22 Απριλίου 1945 ο Χίτλερ παθαίνει νευρική κατάρρευση όταν πληροφορείται, κατά τη διάρκεια του καθημερινού σχολιασμού της κατάστασης, στο υπόγειο καταφύγιο, κάτω από την Καγκελαρία στο Βερολίνο, ότι η επίθεση που είχε διατάξει για την άρση της πολιορκίας του Βερολίνου δεν είχε εκτελεστεί από τον Αρχηγό των μονάδων των Ες-Ες Στάινερ, γιατί την θεώρησε ανεφάρμοστη λόγω του συσχετισμού δυνάμεων. Ο Χίτλερ είπε ότι όλα πλέον χάθηκαν και ότι όλοι τον έχουν προδώσει, ακόμα και τα Ες-Ες. Άφησε ελεύθερο ένα μέρος του προσωπικού του και αρνήθηκε, παρά τις παρακλήσεις των Στρατηγών του να εγκαταλείψει το Βερολίνο. Διέταξε τον αρχιϋπασπιστή του να κάψει όλα τα προσωπικά του στοιχεία και έγγραφα, που βρίσκονταν στην Καγκελαρία και στο Καταφύγιο, καθώς και όσα βρίσκονταν στο Μόναχο.

Adolf Hitler 3

Στις 29 Απριλίου ο Χίτλερ καλεί την προσωπική του Γραμματέα και της υπαγορεύει δύο διαθήκες μια Πολιτική και μια Προσωπική. Στην προσωπική διαθήκη αναφέρεται στην Γυναίκα του την Εύα Μπράουν και στην επιθυμία της να τον ακολουθήσει στον Θάνατο. Υπερασπίζεται την απόφαση τους να αυτοκτονήσουν για να αποφύγουν την Ντροπή της Αιχμαλωσίας. Δίνει Εντολή να παραχωρηθεί η Περιουσία του στο Κόμμα και αν δεν υπάρχει το Κόμμα να δοθεί στο Κράτος. Στην Πολιτική του Διαθήκη ο Χίτλερ ρίχνει την ευθύνη του Πολέμου στους άλλους και όχι σε αυτόν. Υποστηρίζει πως αυτός ήθελε την ειρήνη αλλά αναγκάστηκε να συρθεί σε πόλεμο. Καθιστά υπεύθυνους για την ήττα της Γερμανίας τους Δειλούς και προδότες αξιωματούχους του. Ονομάζει διάδοχό του τον Γερμανό Ναύαρχο Ντάϊνιτς και στο τέλος υπαγορεύει το απίστευτο : “Ο Γερμανικός Λαός οφείλει να κρατήσει σε ισχύ όλους τους φυλετικούς νόμους και να καταδιώξει αμείλικτα τους μεγαλύτερους εχθρούς και δηλητηριαστές όλων των Εθνών τους Εβραίους !”

Την επόμενη μέρα, κατά τις 3.30, αυτοκτονούν με υδροκυάνιο. Το δηλητήριο ήταν τοποθετημένο μέσα σε μια ειδική γυάλινη αμπούλα που έσπαζε στο στόμα. Αυτήν την αμπούλα με το δηλητήριο σπάσανε πρώτα με τα δόντια τους και στην συνέχεια κατάπιαν ο Χίτλερ με την Εύα Μπράουν. Συγχρόνως ο Χίτλερ βάζει και το πιστόλι στο στόμα του και πυροβολεί. Ένας Στρατηγός με τον οδηγό του και μερικούς στρατιώτες της προσωπικής του φρουράς καίνε τα πτώματα, τα οποία θάβονται αργότερα έξω από το καταφύγιο μέσα σε κρατήρα από βόμβα. Από εκεί θα τα πάρουν, λίγο αργότερα, οι Σοβιετικοί, οι οποίοι θα τα κρατήσουν σε μυστικό μέρος στην Ανατολική Γερμανία, κοντά στο Μαγδεμβούργο, μέχρι την δεκαετία του ’70. Τότε, με διαταγή του αρχηγού του KGB Γιούρι Αντρόποφ, καταστρέφονται τελείως και απορρίπτονται στον ποταμό Έλβα. Διασώθηκαν το κρανίο και η οδοντοστοιχία του πτώματος, απ’ όπου ο οδοντίατρος του Χίτλερ, μέσω προηγούμενης ακτινογραφίας, αναγνώρισε αργότερα την ταυτότητα του νεκρού.

hitler is dead

 
 

Το τελευταίο βίντεο του Χίτλερ λίγο πριν την κατάρρευσή του αλλά και την κατάρρευση της Γερμανικής θηριωδίας

 
 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Ψηφίστε το άρθρο

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider