ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

256
0

Τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ήταν τα EV1. Κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ από την General Motors και άρχισαν να βολτάρουν στους δρόμους της Καλιφόρνιας. Ήταν γρήγορα αυτοκίνητα πιάνοντας τα 100 km σε 9’’ ! Ήταν και αθόρυβα! Δεν δημιουργούσαν κανένα απολύτος πρόβλημα στην ατμόσφαιρα.

 
 

 
 

 
 

Μπορούσαν εύκολα να επαναφορτισθούν στο σπίτι ή στο χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου.

 
 

10 χρόνια αργότερα αυτά τα αυτοκίνητα του μέλλοντος εξαφανίσθηκαν. Πώς είναι αυτό δυνατό? Γιατί συνέβη?

Κατ’ αρχάς δεν μπορούσε κανείς να τα αγοράσει αυτά τα αυτοκίνητα, παρά μόνο να τα ενοικιάσει και όταν τελείωνε η ενοικίαση που ήταν για κάποια χρόνια έπρεπε αυτά τα αυτοκίνητα να επιστραφούν πίσω.
Η General Motors απέσυρε όλα τα EV1, παρά την αντίθεση των χρηστών τους και κατόπιν… ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΑ.
Στο T shirt μπορείτε να διαβάσετε: Save the EV1

 
 

 
 

Το 1997, η Nissan παρουσίασε στη έκθεση του Τόκιο ένα ηλεκτρικό Σούπερ μίνι.

Τα νοίκιασε σε κάποιες εταιρίες και όταν ο χρόνος ενοικίασης τελείωσε το 2006 οι εταιρίες όφειλαν να τα επιστρέψουν πίσω στη Nissan. Η Nissan αφού πήρε και το τελευταίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τις εταιρίες το επόμενο της βήμα είναι να τα καταστρέψει.

Το 2003, η Toyota αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του RAV4-EV (EV – Elιctric Vehicle. Αυτό το ηλεκτρικό 4×4 ήταν υψηλής ποιότητας αυτοκίνητο και καλοδεχούμενο από τους χρήστες. Το 2005, όλα τα συμβόλαια ενοικίασης εξέπνευσαν. Η Toyota αμέσως ανακάλεσε όλα τ’ αυτοκίνητα που είχε νοικιάσει και κατόπιν… ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ !

 
 

 
 

Mερικοί πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών οργανώθηκαν. Ίδρυσαν τον σύλλογο “DontCrush” και προσπάθησαν να σώσουν το RAV4‑EV. Αυτός ο σύλλογος πίεζε την Toyota για 3 μήνες. Τελικά ΝΙΚΗΣΑΝ! Η Toyota αναγνώρισε όσους είχαν νοικιάσει το RAV4-EV και τους το πούλησε. Έτσι κατάφερε να κρύψει αυτό το θέμα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις

Οι εταιρείες πετρελαίων δεν θέλουν να επιβιώσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα… θέλουν να διατηρήσουν τον παραλογισμό του πετρελαίου στη Μέση Ανατολή, και να προστατεύσουν όλες αυτές τις εταιρείες πετρελαίου που συνεχίζουν να σκοτώνουν και να καταστρέφουν οτιδήποτε τους μπαίνει εμπόδιο.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider