ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

209
3

τηλεοραση και κοινωνια

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, σε ποσοστό 33,3% οι ερωτηθέντες απαντούν πως μας ψεκάζουν.
Το υπόλοιπο 66,6% λοιπόν, φέρεται να υποφέρει από ολική τύφλωση. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ελληνική κυβέρνηση, αφού αν οι Έλληνες σταματήσουν να βλέπουν τηλεόραση, η χώρα δε θα σωθεί από τη χρεοκοπία και οι αριστερά θα εκτοξεύσει τους πυρηνικούς της πυραύλους στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Από την άλλη, η επιστημονική κοινότητα της χώρας, θέλοντας να καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες, προέβη σε ανακοίνωση για το θέμα:

Το γεγονός πως το 66,6% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα τύφλωσης δε συνδέεται με κάποια οφθαλμολογική πάθηση, ούτε είναι κάτι νέο για εμάς. Οι ΝεοΈλληνες ανέκαθεν ήταν τυφλοί ή ήθελαν να είναι τυφλοί για προσωπικούς τους λόγους.
Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, δε δείχνουν κάτι διαφορετικό από την έρευνα της Metron Analysis. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ηλίθιοι.

Αυτή η πλειοψηφία:
-Βλέπει τους χημικούς αεροψεκασμούς ως μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, παρότι μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι.

-Πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να σώσουν τη χώρα, παρότι οι ίδιοι τη χρεοκόπησαν και η οικονομική τους πολιτική έχει αποτύχει παταγωδώς, πίστεψε στο «λεφτά υπάρχουν» όταν ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για χρεοκοπία.

-Ακούει Πάολα, Καρρά και Βέρτη και βλέπει Μενεγάκη, Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο. Τρέχει σαν τον χαζό να δει τι κάνουν τα τσόκαρα σε σελίδες, που δεν έχουν καμιά σχέση με την ζωή τους, σελίδες αποβλάκωσης έχουν πολύ πέραση και τα πάντα είναι συνωμοσίες!

Το ποσοστό «τυφλότητας» των ΝεοΕλλήνων, είναι ανάλογο της έκθεσης τους σε δελτία ειδήσεων, πολιτικές εκπομπές και Λάκη Λαζόπουλο».

ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Δείτε ένα σύντομο βίντεο για τους αεροψεκασμούς

 
 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Από το: paratiritis.net

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider