ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…

135
0

world war three

 

Γράφει ο votegreece.gr

Η Ελλάδα της Ιστορίας, του πολιτισμού, της πτώχειας και της καλοπέρασης. Η Ελλάδα των αξίων και της ορθοδοξίας. Η Ελλάδα των άπιστων και των συκοφαντών.
Σε μια τέτοια Ελλάδα ζήσαμε και ζούμε και μεγαλώσαμε ο κάθε ένας από μας.
Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν στον κόσμο μας με γρήγορους και ανορθόδοξους τρόπους.
Οι παραχαράκτες της Ιστορίας βρίσκουν το δίκιο τους μέσα από τα ψέματα(Σκόπια)
Όσοι αντιστέκονται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων θα υποστούν τις συνέπειες (Συρία – Ρωσία)
Η μειονότητες έγιναν οι αδικημένοι και η πλειοψηφία χάνει τελικά (Γκέι – Λαθρομετανάστες – Άθεοι)
Η σαπίλα ξεχειλίζει σε έναν κόσμο για φτύσιμο μιας και παραδώσαμε τα κλειδιά της χώρας σε ανίδεους και ξεπουλημένους κυβερνόντες.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά κοντά στα μεγάλα γεγονότα που πλησιάζουν και θα πάρει φωτιά όλη η ανθρωπότητα;
Τα έσχατα χρόνια είναι εδώ και η οργή του Θεού πλησιάζει όσο η αδικία μεγαλώνει. Λίγο πριν την κόλαση που θα επικρατήσει στην ανθρωπότητα θα συμβούν και θα αποκαλυφθούν πάρα πολλά πράγματα. Καλά και κακά, μικρά και μεγάλα. Έτσι και ο τάφος του Μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη θα αποκαλυφθεί. Θα αποκαλυφθεί γιατί πρέπει να αποκαλυφθεί γιατί είναι εκεί στην Αμφίπολη!

Βλέπουμε καθημερινά πολιτικούς μεγαλοαπατεώνες να βγαίνουν στη φόρα τα ατέλειωτα σκάνδαλά τους. Πολίτες απλούς που καταχράστηκαν δημόσια περιουσία! Το ξεκαθάρισμα ξεκίνησε και ήρθε ο καιρός να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι.

Μόλις τρία χρόνια από τώρα απομένουν και όλα θα πάρουν φωτιά. Είμαστε στο ξεκαθάρισμα αυτών που θα πολεμήσουν για τον Θεό και αυτών που θα πολεμήσουν τον Θεό. Η υπομονή του Θεού εξαντλείτε σε έναν κόσμο που δεν σεβάστηκε το δίκιο και το αγαθό.
Τα παγκόσμια γεγονότα μας χτυπούν το καμπανάκι και όποιος θέλει ας το ακούσει όπως και οι προφητείες των Αγίων μας θα βγουν πέρα για πέρα αληθινές.
Το σχέδιο του Θεού ξεκίνησε και δεν υπάρχει Όχι στο θέλημα του. Πιστοί από όλη την Ελλάδα, από όλο το κόσμο προετοιμάζουν τις επιθυμίες ΤΟΥ και τις επιθυμίες των Αγίων.

Οι μέρες της κοινωνικής ηρεμίας τελειώνουν και θα δούμε πολλά αλλά μην απελπίζεστε. Αγαπήστε και χαρείτε περισσότερο. Μείνετε ακόμη πιο κοντά στο Θεό και προσευχηθείτε για τη χώρα τούτη και την μαρτυρική Συρία.

Τα δυσκολότερα έπονται…

ΥΓ: Το παραπάνω άρθρο γράφηκε με αίσθημα ευθύνης και χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω. Μοναδικό σκοπό έχει την ενημέρωση των αναγνωστών.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…
4 2 συμμετοχές

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider