ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ …ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

347
1

πηγαινω για υπνο καληνυχτα

” Ο μπαμπάς και η μαμά, έβλεπαν τηλεόραση και η μαμά είπε : ” Είμαι κουρασμένη, πηγαίνω για ύπνο “. Πήγε πρώτα στην κουζίνα να ετοιμάσει τα σάντουιτς των παιδιών για το σχολείο. Έβαλε τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων και έβγαλε το κρέας από την κατάψυξη για το αυριανό δείπνο.

Έλεγξε αν έχει αρκετά δημητριακά, γέμισε τη ζαχαριέρα και έβαλε στο τραπέζι τα μπωλ και τα κουτάλια για το πρωινό και ετοίμασε την καφετιέρα. Άπλωσε τα πλυμένα ρούχα, έραψε ένα κουμπί, μάζεψε τα παιχνίδια των παιδιών και έβαλε το τηλέφωνο στη βάση του. Πότισε τα φυτά και έβγαλε τα σκουπίδια έξω.

Τότε λοιπόν, άρχισε να χασμουριέται και αποφάσισε να πάει στο κρεβάτι της. Σταμάτησε για 1΄ να γράψει ένα μήνυμα στη δασκάλα, μέτρησε τα χρήματα για την εκδρομή των παιδιών και μάζεψε ένα βιβλίο που ήταν κάτω από την καρέκλα.Ετοίμασε μία ευχετήρια κάρτα για τη φίλη της, έφτιαξε τη λίστα με τα ψώνια και τα έβαλε δίπλα από την τσάντα της.

Μετά, η μαμά, καθάρισε το πρόσωπό της με λοσιόν, έβαλε κρέμα νυχτός και βούρτσισε τα δόντια της. Ο μπαμπάς φώναξε : ” Νόμιζα ότι θα πήγαινες για ύπνο “. ” Τώρα πηγαίνω ” του απάντησε.

Έβαλε νερό στο μπωλ του σκύλου, κλείδωσε την πόρτα και έσβησε το φως στο διάδρομο. ‘Εριξε μία ματιά στο δωμάτιο των παιδιών, μάζεψε κάτι βρώμικα μπλουζάκια και κάλτσες από το πάτωμα και καθησύχασε ένα από τα παιδιά που δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Μόλις έφτασε στο δωμάτιό της, έβαλε το ξυπνητήρι, ετοίμασε τα ρούχα της για την επόμενη μέρα και συγύρισε λίγο τα ρούχα του άντρα της.

Συμπλήρωσε στη λίστα της τρία πράγματα που πρέπει να κάνει… Εκείνη τη στιγμή, ο μπαμπάς είπε : ” Πάω για ύπνο “. Και αυτό έκανε, χωρίς να το ξανασκεφτεί.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ …ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider