Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

409
0

μασονια ελληνικη μουσικη

Πολλά άρθρα από ελληνικά και ξένα site έχουν γραφτεί για την μασονία που έχει διεισδύσει στην μουσική βιομηχανία. Είναι ο χώρος που ασυνείδητα, μέσα από εικόνες και σύμβολα η μασονία μπορεί και προωθεί τα μηνύματα της στους νέους. Αυτός είναι και ο στόχος τους.

Από Πλούτοι και χλιδή μέχρι σατανικά μηνύματα, λεσβιακά και γκέι φιλιά είναι τα μηνύματα που θέλει να αναδείξει στους νέους μέσα από την μουσική βιομηχανία η μασονία για την σύγχρονη κοινωνία που πρέπει να έχουμε.

Άλλωστε πολλοί ήταν οι ξένοι καλλιτέχνες που δήλωσαν δημόσια ότι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο (αναζητήστε στο YouTube πατήστε εδώ) για τη δόξα. Όσοι προσπάθησαν να φύγουν από τους μασόνους καταστράφηκε η καριέρα τους μιας και η δύναμή τους είναι πολύ μεγάλη κυρίως στα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ποιος δεν θα θυμάται των Μάικλ Τζάκσον λίγα χρόνια πριν πεθάνει σε υποτιθέμενα σκάνδαλα ότι είχε σχέσεις με ανήλικα παιδία, ότι ήταν παιδόφιλος. Στοιχεία που δεν είχαν αποδείξεις αλλά ήταν βασισμένα μόνο σε δηλώσεις που καθημερινά έπαιζαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Ο λόγος που δέχτηκε τόση επίθεση ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ότι αποφάσισε να απεμπλακεί από την μασονία και ότι ήθελε να σταματήσει να περνάει τα μηνύματά τους μέσα από τις εμφανίσεις του.

Στην Ελλάδα όπως παρατηρούμε η εισχώρηση της μασονίας στην μουσική βιομηχανία παίρνει τεράστιες διαστάσεις μιας και η οικονομική κρίση ανοίγει πολύ εύκολα την κερκόπορτα της διάλυσης μιας κοινωνίας.

Το χρήμα είναι ο βασικός στόχος των μουσικών καλλιτεχνών… και αν δεν παίξει τα μηνύματα της μασονίας μέσα στα βίντεο κλιπ του δεν θα πάρει μια!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

 
 

 

Η πιο μασονική Eurovision έγινε το 2014

 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
5 1 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider