ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΒΙΝΤΕΟ

441
0

νεοελληνες γενια

Η γενιά των Gay pride της Μυκόνου και του μπαμπά δώσε λεφτά. Η γενιά που έμαθε από το σπίτι ότι όποιος δουλεύει είναι βλάκας. Η γενιά που έμαθε ότι όποιος φοράει τη μπλούζα του Τσε Γκεβάρα είναι επαναστάτης χωρίς να κάνει την πραγματική επανάσταση. Η γενιά που έμαθε ότι όποιος δεν πίνει μοχίτο είναι φλώρος.

Η γενιά που δεν έμαθε ποτέ σε πιστεύω, πίστη και αρχές είναι έτοιμη να βγει στην κοινωνία όπου οι γονείς και οι παππούδες της, μπουκωμένη στο χρήμα και στη μίζα έκαναν μια χώρα μπορουρδέλο.

Τώρα ήρθε ο καιρός αυτή η κοινωνία, η τραυματισμένη κοινωνία μας να πορευτεί με αυτή τη γενιά.

Το ρητό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ είχε αρχικά καθαρά γλωσσική κι όχι πολιτιστική ή πολιτική σημασία.

Σήμαινε απλώς ότι οι μη Έλληνες μιλούσαν ακατάληπτα (βάρβαρα). Η ίδια η λέξη βάρβαρος απόχτησε τη μειωτική της σημασία πολύ αργότερα, κατά την ελληνιστική εποχή και τη ρωμαιοκρατία.

Οι νέο ταξικοί κουλτουριάρηδες προοδευτικοί κοπρίτες στοχοποιούν και τρομοκρατούν τους Έλληνες για να μην χρησιμοποιείτε είτε αρχαίες ελληνικές φράσεις η σύμβολα ως (φασιστικά η ρατσιστικά) έτσι εκτός ότι το σχέδιο εξόντωσης που προβλέπει την αλλοίωση του πληθυσμού με την εισβολή της λαθρομετανάστευσης έτσι γίνεται το ίδιο και στην γραμματική, γλώσσα και πολιτιστικά παραδοσιακά σύμβολα του έθνος μας.

Όποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα θα βγει από τον βούρκο κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΒΙΝΤΕΟ
5 2 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider