ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ; VIDEO

379
4

δολοφονια παιδιων συρια

του votegreece.gr

Ψεύτικη, ρουφιάνα, ειδησεογραφία και πολιτισμική κοινωνία που με την πρώτη ευκαιρία τρέχεις να δείξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) τα κροκοδείλια δάκρυά σου.

Που δεν έμαθες πότε να υπερασπίζεσαι το σωστό αλλά μόνο το συμφέρον σου.

Που αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία έτρεξες να δείξεις σε όλους ότι σοκαρίστηκες, ότι αγανάκτησες, ότι είσαι πιο δυνατός από τους τρομοκράτες.

Τώρα κατάλαβες δήθεν, ότι αυτούς που βοηθούσες ως τώρα για να αρπάξεις τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής είναι μια τρομοκρατική οργάνωση γιατί ξέρεις ότι θα έρθει και η σειρά σου.

Πολύ γρήγορα ξέχασες τα βίντεο των Τζιχαντιστών με τους ομήρους που φορούσαν τις πορτοκαλί φορεσιές και πήγαιναν ως πρόβατα στη σφαγή. Θολωμένος από τα πετροδολάρια δεν μπορούσες να σκεφτείς το μετά παρά μόνο το τώρα.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα, τώρα ήρθε η ώρα vα πάρεις αυτό που φύτεψες γιατί πότε δεν σου ένοιαξε η ανθρωπινή ζωή του άλλου, ποτέ δεν ήθελες έναν κόσμο καλύτερο αλλά έναν κόσμο ψεύτικο, ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως κράτος, ούτε ως Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν σου ένοιαζε θα το είχες αποδείξει εδώ και καιρό όταν αθώα παιδιά, αμούστακα ακόμη έπεφταν από τις σφαίρες των Τζιχαντιστών που εσύ δημιούργησες.

Πόσες μάνες, πόσοι πατεράδες εκεί στο χάος της Συρίας όπου μέχρι τώρα συνεχίζεις να κλείνεις τα μάτια ηλίθιε…. Αμερικανέ, Γάλλε, Γερμανέ, Άγγλε, Έλληνα…. έγιναν μάρτυρες στο θάνατο των παιδιών τους;

Δες το παρακάτω βίντεο και σκέψου….. η Θεία δίκη πλησιάζει κακόμοιρε πολιτισμένε!

 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ; VIDEO
4.5 4 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...
Slider