ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ

228
0

αγαπη για την πατριδα

– Πως είναι δυνατόν να προτείνω σε Ναυπηγούς να κατασκευάζουν Καράβια ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΑΝΑ και να μην μου πουν ότι αυτό θα ήταν Καταστροφικός Κίνδυνος.

– Πως θα πρότεινα στους καλύτερους Μαγείρους του Κόσμου να αφαιρέσουν τις γεύσεις από τα φαγητά τους και να μην θεωρήσουν ότι καταργείται έτσι μια από τις ομορφότερες υλικές απολαύσεις του ανθρώπου.γη

– Πως θα πρότεινα στην φύση και στην Ανθρωπότητα να καταργηθούν τα χρώματα και ο Κόσμος να γίνει “μονόχρωμος”, (το μαύρο άσπρο είναι διχρωμία), και να μην αντιλαμβάνομαι ότι έτσι “καταργώ” την οντότητα και καταδικάζω την ζωή στο ανύπαρκτο.
– Πως θα μπορούσα να ανακατέψω φαγητά και να μην κατασκευάσω “κάτι που δεν τρώγεται με τίποτα” και καταλήγει σε μόνιμη νηστεία….

– ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ.

– ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.

– Πως είναι δυνατόν, και γιατί;;; , με αποτέλεσμα μια τέτοια “οντολογική παγκόσμια γενοκτονία” να τολμάτε το αίτημα της Κατάργησης των Πατρίδων.

Τι είναι η Πατρίδα

Η Πατρίδα είναι σαν μια πελώρια Εικόνα με βάθος Κοινής Ιστορίας, της οποίας αναλαμβάνουμε την ευθύνη (και παίρνουμε μαθήματα προς μίμηση η αποφυγή, ότι καλό να βελτιώσουμε και ότι κακό να απορρίψουμε).

Η Πατρίδα απαρτίζεται από:

Το Εδαφος που πατούμε εμείς και τα παιδιά μας

Την Θάλασσα που διαπλεουμε και κολυμπάμε εμείς και τα παιδιά μας

Τον Αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας

Το Σπίτι που γεννηθήκαμε

Την Οικογένεια μας

Την Εθνική Γλώσσα μας

Την Εθνικήν Ιστορία μας

Τη μνήμη και τους τάφους των Προγόνων μας

Εμείς, τα παιδιά μας, η Γλώσσα μας και η Ιστορία μας είμαστε Ένα.
Εμείς, τα παιδιά μας και ο Γεωγραφικός χώρος που ζούμε είμαστε Ένα.
Ώστε, όλοι εμείς και η Πατρίδα μας είμαστε Ένα.
Χωρίς την έννοια της Πατρίδα στο μυαλό μας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

– Για να επιζήσει η Πατρίδα, ο Έλληνας έχει χρέος να παραδίδει όλη την αγάπη προς την Πατρίδα (Φιλοπατρία).

– Όλα τα έθνη για να προοδεύσουν πρέπει να βαδίσουν εμπρός, πλην των Ελλήνων που, λόγω του ανεξάντλητου Ιστορικού πλούτου των, πρέπει να στραφούν προς τα πίσω.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων

– Απ’ ότι απαρτίζει την Πατρίδα, είναι κάτι που η Νέα Τάξη δεν έχει πειράξει;;; Για δεκαετίες τώρα μας υποσκάπτουν την Πατρίδα και με δόλο μας την αποσπούν από το μυαλό μας.

– Μας θέλουν απάτριδες… δηλαδή “γενοκτονιμένους”. Να μην έχουμε “πού την κεφαλήν κλίναι”. Σαν ένα δύτη σφουγγαρά που του κόβουν τον σωλήνα τ’ οξυγόνου. Γιατί η Πατρίδα παρέχει οξυγόνο ζωής.

– Ας γυρίσουμε το κεφάλι από το χαζοκούτι για να το δούμε καθαρά: Δεν μας θέλουν να υπάρχουμε… (τι είναι 10 εκατομμυριάκια μπροστά σ’ αυτά που αφάνισαν τις δεκαετίες του 1910 και 1940;)

Και ακόμα… απέχουμε από κάθε ενέργεια απόσπασης και αποσόβησης…

Το πρώτο βήμα είναι η αναδιοργάνωση των προτεραιοτήτων στο μυαλό μας. Τώρα, λόγω ανασφάλειας, πρώτα έχουμε το Εγώ και μετά την Πατρίδα. Μα είναι μια απλή πράξη:

Εάν στο μυαλό μας βάλουμε την Πατρίδα πρώτα, όλων μας οι σκέψεις και τα συναισθήματα ως δια μαγείας αυτόματα ενώνονται και συντονίζονται. Γίνονται χείμαρρος που παρασύρει όλα όσα εμποδίζουν το θαύμα! (Η απόδειξη είναι φανερή στην Ιστορία).

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, αλλά χρειάζεται μια θυσία: Για να δούμε το “ΕΝΑ των Όλων”, να αφήσουμε το μικρό προσωπικό “Εγώ” στην άκρη (“α υ τ ο θ υ σ ί α”).

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Από το: hfndflag.blogspot.gr

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ
5 3 συμμετοχές

 

Σχολιάστε το Άρθρο...

 

 

 

 

Slider