ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

1609
19

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!

Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!

Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι… Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση. Όλες αυτές οι …ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.
Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά δίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Ο συντονισμός της συγκεκριμένη έρευνας, η οποία αφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.

Η ταυτότητα της έρευνας.
Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια διαφόρων χωρών (από τη Βαγδάτη μέχρι τη Μόσχα). Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώπου».
Τίτλος της έρευνας «Η προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».
Στην εργασία, χρησιμοποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσδιορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 διαφορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα). Από την Ελλάδα αναλύθηκε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη διερεύνηση των απλοομάδων Ε και J του χρωμοσώματος Υ.

Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών.
Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.

«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσματα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευνητών που βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι.
Δεν αλλάζει αυτό με τίποτε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή». Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγάλου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέτες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποίος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:

«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, “μοιάζει” πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέχεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.
Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρεθεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».

Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.
Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:
«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».

Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενετικά- από τους Σλάβους: «Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγονός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπιστώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA.

Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής:
Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλληνες, π.χ. Πελοποννήσιους.
Στην εργασία ελέγχθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποίκων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοίκους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.
Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA
4.4 5 συμμετοχές

Σχολιάστε το Άρθρο...


19 σχόλια

  • Hello, guest
  • Α ναι φυσικα!! Διοτι οι Τουρκοι που μας ειχαν υπο επι 4 αιωνες δεν θα αφηναν το στιγμα τους στο DNA του Ελληνα (I can't believe I'm saying this), αλλα ο Μεγας Αλεξανδρος που εκανε μια εκστρατεια μολις καποιες δεκαετιες προφανως και θα αφηνε πισω του "Ελληνικο" γονιδιο. Good grief!
  • Α ναι φυσικα!! Διοτι οι Τουρκοι που μας ειχαν υπο επι 4 αιωνες δεν θα αφηναν το στιγμα τους στο DNA του Ελληνα (I can't believe I'm saying this), αλλα ο Μεγας Αλεξανδρος που εκανε μια εκστρατεια μολις καποιες δεκαετιες προφανως και θα αφηνε πισω του "Ελληνικο" γονιδιο. Good grief!
  • Α ναι φυσικα!! Διοτι οι Τουρκοι που μας ειχαν υπο επι 4 αιωνες δεν θα αφηναν το στιγμα τους στο DNA του Ελληνα (I can't believe I'm saying this), αλλα ο Μεγας Αλεξανδρος που εκανε μια εκστρατεια μολις καποιες δεκαετιες προφανως και θα αφηνε πισω του "Ελληνικο" γονιδιο. Good grief!
  • Αυτο που διαχωρίζει την παπαρολογία απο την επιστημονική μελέτη είναι τουλάχιστο μια σειρά απο συνδέσμους στο τέλος του άρθρου, όπως ΚΑΙ πιστευτά ευρήματα. Έχεις λοιπόν να προσθέσεις κάτι στο τέλος του άρθρου;
  • 99,5% των γονιδιων σημαινει στην πραγματικοτητα οτι δεν εχουν καμια σχεση. Ο ανθρωπος εχει 40,000 γονιδια. 1% ειναι η διαφορα του ανθρωπου απο τον πιθηκο στα γονιδια. Οι Σλαβοι επισης ειναι Καυκασια φυλη οποτε πουθενα δεν απανταει στο Φαλμαραυερ αυτη η μελετη, αν ειναι αληθινη και οχι hoax.
  • και μεχρι πριν πεντε λεπτα νομιζα οτι τα χα δει ολα... τελικα η βλακεια εκτεινετε στο απειρο με ρυθμους ευθεως αναλογους με την επιταχυνομενη διαστολη του συμπαντος. ισως σε καποια μελοντικη ερευνα ανακαλυφθει η σχεση της ανειπωτης βλακειας με τα δικα σου γονιδια , αν επειβιωσει το ειδος τοσο πολυ, πραγμα που δεν το βλεπω.
  • Τι λες μωρη εμμηνοπαυσιακη ΜΠΟΧΛΑΔΩ? Ελληνας συμφωνα με τους αρχαιους ειναι οποιος εχει το Ελληνικο πνευμα/παιδεια. Δηλαδη το παιδακι απο την Νιγηρια που ειναι αριστος μαθητης σε Ελληνικο σχολειο ειναι και περισσοτερο ελληνας απο τα κακομαθημενα ελληνακια με αμερικανοκαταναλωτικη παιδεια.
  • Καλά τα λές Ειρήνη. Αυτός που φέρει το Ελληνικό γονίδιο μέσα του είναι Έλληνας. Μην ξεχνάμε άλλωστε μέχρι που έχει ταξιδέψει ο Μέγας Αλέξανδρος... Τι και και αν γεννήθηκε λοιπόν κάποιος στην Αίγυπτο.... αν οι προγονοί του είναι Έλληνες τότε κάποια στιγμή θα ξυπνήσει μέσα του το Ελληνικό γονίδιο..
  • Καλησπέρα. Παραθέτω το λινκ της μελέτης του πανεπιστημίου του Στάντφορντ Παβία κτλ. http://hpgl.stanford.edu/publications/AJHG_2004_v74_p1023-1034.pdf Θα επιθυμούσα να πει κάποιος σε ποια σημεία της μελέτης βρίσκουμε τις πληροφορίες που μας δίνει το άρθρο. ...Απλώς, εγώ πουθενά δε βρήκα τίποτα.. Μάλλον πρόκειται για άλλο ένα φασιστικό παραλήρημα... Επιπλέον, παραθέτω ένα δεύτερο λινκ, μια μελέτη των ιδίων πανεπιστημίων και του κ Τριανταφυλλίδη που αποδεικνύει την προέλευση του Μινωικού πολιτισμού από την Ανατολία/Αραβία. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1469-1809.2007.00414.x/pdf Η αλήθεια πονάει. Φιλικά,
Slider