ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΗΣΩ ΜΑΜΑ

Πρώτος μήνας

   

Γεια σου μαμά, εδώ είμαι μέσα σου, η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει με την δική σου και είναι ένα υπέροχο πράγμα, είναι ένα νανούρισμα για μένα.

Δεύτερος μήνας

Γεια σου μανούλα είμαι ακόμα μικρό αλλά σε νιώθω, ακούω τη φωνή σου, αυτή του μπαμπά και των παππούδων, πόσο με κάνει ευτυχισμένο, συγγνώμη αν μερικές φορές σε κάνω να νιώθεις αδύναμη, δεν θα το ήθελα αλλά μεγαλώνω.

Τρίτος μήνας

Γεια σου μαμά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πώς λειτουργούν οι κινήσεις, εγώ μετακινώ τα πόδια μου και τα μικρά χέρια, δεν με νιώθεις γιατί είμαι ακόμα ένα κολοκυθακι αλλά σε διαβεβαιώνω ότι σε νιώθω.

Τέταρτος μήνας

Μεγαλώνω καλά μαμά; Δεν σου δίνω τόσες πολλές αδιαθεσίες και τώρα είμαι χαρούμενο γι ‘ αυτό, δεν θέλω να σε κάνω να υποφέρεις, στην πραγματικότητα αφήνω τα κύτταρα για να βελτιώσω τη ζωή σου.

Πέμπτος μήνας

Γεια σου μαμά, είσαι ανήσυχη για μένα, σωστά; Μην ανησυχείς έχω δύο μικρά χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια που είναι ίδια με τα δικά σου, έχω μια καρδιά, έχω 20 δάχτυλα. Σύντομα θα μάθεις τι είμαι, αν είμαι αγοράκι ή κοριτσάκι, το ξέρω ήδη αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω αλλά πάντα μου λες ό, τι κι αν είμαι, το σημαντικό είναι ότι εγώ είμαι ένας άγγελος Μαμά.

Έκτος μήνας

Γεια σου μαμά κάνω τούμπες μέσα σου τώρα, περνάω καλά παίζοντας μαζί σου και τον μπαμπά όταν τρέχει το χέρι τους να με νιώσουν… Αλλά είμαι έξυπνο τρέχω τώρα!

Έβδομος μήνας

Γεια σου μαμά εδώ ξεκινάμε και είμαστε δεμένοι, είσαι κουρασμένη το ξέρω αλλά είσαι υπομονετική μαζί μου, πες μου για τον έξω κόσμο, πες μου για τον ήλιο και το φεγγάρι, τη βροχή και το χιόνι.. Πόσο υπέροχο πρέπει να είναι εκεί έξω, μου μιλάς γι ‘ αυτό με τόση χαρά ακόμα και αν μερικές φορές κάνεις θλιβερή τη φωνή για τα κακά πράγματα που συμβαίνουν.. αλλά δεν τρομάζω γιατί ξέρω θα με προστατέψεις, μαζί σου νιώθω ασφάλεια.

Όγδοος μήνας

Εδώ είμαι μαμά, είμαι σχεδόν τώρα με το κεφάλι μου κάτω αλλά είμαι μια χαρά, μερικές φορές σπρώχνω να βγω αλλά δεν είναι η ώρα, υποθέτω ότι πρέπει να περιμένω….
Σ ‘ ευχαριστώ μαμά για ό, τι κάνεις, Για το πρήξιμο που έχεις.. Η αγάπη σου προς το μέρος μου πρέπει να είναι υπέροχη, περισσότερη από ότι νιώθω.

Ένατος μήνα

Γεια σου μαμά εδώ είμαστε, λείπει πολύ λίγο είμαι ενθουσιασμένο μαμά ξέρεις ανυπομονώ να σε δω, ανυπομονώ να με κρατήσεις και να πω ευχαριστώ, σ ‘ ευχαριστώ για αυτούς τους εννέα μήνες που περάσαμε μαζί, καρδιά στην καρδιά!

Μαμά είσαι εκεί; Μπορείς να με ακούσεις ότι σπρώχνω και ελπίζω να μην σε πληγώσω, νιώθω τον πόνο σου αλλά περισσότερο την αγάπη σου για μένα.

Μαμά εδώ είμαι τώρα κλαίω γιατί γεννήθηκα, γιατί σε έχω και κλαίω για να πω ευχαριστώ!

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Ψήφισαν: 2

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Σχετικά Άρθρα

ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

του Κοσμά Μαρινάκη* Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ; ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

H απόσταση ανάμεσα στις δύο ράγες των σιδηροδρομικών γραμμών στις ΗΠΑ είναι

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΕΙΖΕΡ. VIDEO

Με ένα απλό λέιζερ και το πλαστικό μέρος μιας σύριγγας μπορείτε να

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Email Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά Email για να λαμβάνετε όλα μας τα άρθρα στο Email σας

Back to top button