Η ΘΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Συνεννοημένη η θηλιά εις τον λαιμό της Τουρκίας.

   

Για την κρίση εις την Μέση Ανατολή και την επίθεση της Τουρκίας κατά των Κούρδων της Συρίας, τους οποίους χαρακτηρίζουν μάλιστα και ως «τρομοκράτες», η κάθε συζήτηση για τα τεκταινόμενα εις την Συρία, κάποια στιγμή καγχάζει ακούγοντας τις ….βαθυστόχαστες αναλύσεις. Η πλειονότητα των ανθρώπων δεν αντιλαμβάνονται ότι η «αλήθεια ευρίσκεται από έξω», και ότι οι θεωρητικοί καταπίνουν την καμήλα και τεμαχίζουν το κουνούπι. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα τα τεκταινόμενα εις την περιοχή είναι συνεννοημένα και ότι ο Τούρκος ευρίσκεται με την θηλιά εις τον λαιμό του. Σιγά να μην θέλουν αυτοί οι δύο (ΗΠΑ και Ρωσία) να αποκτήσουν κι’ άλλο ανταγωνιστή εις την περιοχή, και ποιόν; Τον Τούρκο!

Δεν πρόκειται εδώ για συνωμοσιολογία, ούτε για κομπογιαννιτισμό. Ο σωστός και όρθιος άνθρωπος οφείλει να υπηρετεί την Ιστορία και εκ των γεγονότων να κρίνει τα τεκταινόμενα και να μη μπλέκεται σε θεωρίες που θολώνουν την αλήθεια, και η οποία ευρίσκεται ΠΑΝΤΑ από έξω.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία δεν θέλουν επι ουδενί μια Τουρκία ισχυρή, εις το επίπεδο δηλαδή της Περιφερειακής Υπερδύναμης. Την θέλουν τόση, όσο χρειάζεται για να μπορούν αργότερα να την διαλύσουν οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσουν.

Οσο αφορά για την Ευρώπη (Ε.Ε.) είναι απλώς για κλάματα. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο μικροί. Είναι παντελώς και ασήμαντοι. Συνεχώς επικαλούνται αυτό το…φουκαριάρικο το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, αυτή τη καραμέλα που ακούγεται τόσο ασήμαντη και τόσο μικρή, που εις το άκουσμά της γελάνε ακόμη και οι κολώνες των κτιρίων μέσα εις τα οποία ακούγεται.

Τελικά έχω καταλήξει να πιστεύω, ότι αυτό το καθεαυτό Διεθνές Δίκαιο, δημιουργήθηκε για να…. αποτελεί το πλαστικό ξίφος των αδυνάμων, οι οποίοι θα προστρέχουν σε αυτό επειδή φρόντιζαν οι Μεγάλοι να τους έχουν αποδυναμώσει από όλες τις πλευρές για να τους ελέγχουν.

Και οι μικροί, όπως η Ελλάδα επι παραδείγματι, να προτάσσουν συνεχώς το….Διεθνές Δίκαιο και τα λοιπά κουραφέξαλα για να πετύχουν ότι θέλουν. Δηλαδή να τρώνε τις φάπες των Μεγάλων….μάλιστα και με τον Νόμο!

Ο κορυφαίος Οξφορδιανός Ιστορικός Τόινμπι Αρνόλντ (Toynbee J.Arnold, 1889-1975) γράφει εις το έργο του The Greek Civilization and Character: «Η Ελληνική ιστορία περιέχει σελίδες άφθαστης δόξας και μεγαλείου, αλλά και σελίδες καταισχύνης και θλιβερότατης κατάπτωσης. Η πολιτική τύφλωση και η απέραντη εμπάθεια έχουν πάντοτε οδηγήσει την Ελλάδα σε εθνικές καταστροφές».

Οι σύγχρονοι ‘Ελληνες με την εγκληματική ασέβεια απέναντι της μεγάλης Ιστορίας μας και την απεμπόληση όλων των παραδόσεων του Έθνους μας, μετατρέψαμε την υπέροχη Πατρίδα μας, την μεγαλύτερη πνευματική και πολιτιστική δύναμη εις την Παγκόσμια Ιστορία, εις μία από τις μεγαλύτερες καρπαζο-εισπράκτορες της επαίσχυντης, εις βάρος των λαών, παγκόσμιας πολιτικής.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Ψήφισαν: 1

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΑΦΜ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ

Όλα για το καλό μας όπως λένε.' Τέλος εποχής για ΑΜΚΑ και

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ. ΠΡΟΒΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους Είναι ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Αγγλίας

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

του Δημήτρη Α. Δημητριάδη Τη γη δεν την κληρονομήσαμε, την έχουμε δανειστεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Email Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά Email για να λαμβάνετε όλα μας τα άρθρα στο Email σας

Back to top button