Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

φωτογραφία votegreece.gr

γράφει ο votegreece.gr

Η Ελλάδα ζει η Ελλάδα στέλνει το μήνυμα από την Μακεδονία.

   

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 500.000 κόσμος κατέβηκε στους δρόμους και βροντοφώναξε ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.

Από νωρίς το πρωί ο κόσμος ξεκίνησε την προσέλευση για το συλλαλητήριο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας με σημαίες και πανό ξεκίνησαν από πολύ μακριά και κατευθύνθηκαν με τα πόδια μέχρι τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου.

Λεωφορεία από κάθε γωνιά της Ελλάδας κατεύθαναν μέχρι την είσοδο του λιμανιού και σταματούσαν εκεί. 450 με 500 στον αριθμό τους.

Η κάθοδος από τη μια πλευρά της πόλης και η άνοδος των χιλιάδων κόσμου από την άλλη διέψευδε και τον τελευταίο ανθέλληνα που ποντάριζε ότι το συλλαλητήριο θα έχει 30-40 χιλιάδες κόσμο.

Ο μόνος εχθρός του συλλαλητηρίου εκείνη την ώρα ήταν ο καιρός.

Λες και ήθελε να βρέχει, να βρέχει, να βρέχει και να διαλύσει τα πάντα από το συλλαλητήριο, να διώξει τον κόσμο που έκανε χιλιόμετρα για να φτάσει, αλλά κάποιος από εκεί ψιλά, ο Θεός της Ελλάδας δεν ήθελε. Δεν άφησε να πέσει σταγόνα όση ώρα διαρκούσε το συλλαλητήριο. Μόλις τελείωσε και η τελευταία λέξη από το μικρόφωνο ξεκίνησε έντονα η βροχή.

Ο κόσμος κατά τη διάρκεια των ομιλιών τραγουδούσε τραγούδια για την Μακεδονία και φώναζε συνθήματα. Το πάθος του για την πατρίδα και η οργή για το πολιτικό σύστημα ήταν μεγάλη.

Ακόμη και για τον θεωρητικά πρώτο πολίτη της πόλης τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας που ήταν άφαντος , ήταν ποντικός σε μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση της πόλης του.

Όπως και για τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο που αντί να είναι στην πρώτη γραμμή προτίμησε να κρυφτεί και αυτός σας τον ποντικό μαζι και όλα τα τουρκοκάναλα των ΜΜΕ.

Ποντικοί θα καταντήσουν όσοι είναι εναντία η αδιαφορούν για το κάλο της Ελλάδας,  όταν θα έρθει η ώρα της αληθείας και δεν είναι μακριά.

Τεράστιο ήταν και το σαμποτάζ που δέχτηκε ο κόσμος από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς ενώ τα δίκτυα τους έδειχναν ότι έχουν σήμα κανένας δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει κλήση η να κάνει χρήση του internet αποτρέποντας τον έτσι να ανεβάζει άμεσα φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και μέχρι τον Ιούλιο του 2018 όπου είναι η σύνοδος του ΝΑΤΟ η χώρα μας θα δεχτεί τεράστιες πιέσεις από την άλλη μεριά του ατλαντικού την Αμερική και τα λόμπυ του Σόρος για να αναγνωρίσουμε το ψευδοκράτος των Σλάβων με όνομα που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία.

Ουαί και αλίμονο εάν κάνουμε το τραγικό λάθος και υποκύψουμε στις πιέσεις αναγνωρίζοντας τους Σλάβους με όνομα που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία.

Μπαίνει η ταφόπλακα της Ελλάδας και της Ελληνικής ιστορίας που θα παραχωρήσει κάθε όνομα με τη λέξη Μακεδονία.

Το σχέδιο των Αμερικανών είναι να δημιουργήσουν ένα πλάνο ανάχωμα (B) για την χώρα των Σκοπίων  και ως πρώτο σχέδιο τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας από τους Αμερικανούς δεν έχει σταματήσει ποτέ και θα το δούμε σε ισχύ αμέσως το επόμενο διάστημα.

Γνωρίζοντας οι ίδιοι ότι κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο στην υλοποίηση του έχουν ως εναλλακτικό σχέδιο να στήσουν μια ομοσπονδία η οποία θα περιέχει όλο το κράτος των Σκοπίων μέρη από Βουλγαρία και φυσικά όλη την Ελληνική Μακεδονία.

Πως θα γίνει όλο αυτό…..

Στην περίπτωση αποτυχίας της Μεγάλης Αλβανίας θα ξεκλειδώσει το Β σχέδιο η Ομοσπονδία της Μακεδονίας. Για να γίνει όλο αυτό θα πρέπει τα σημερινά Σκόπια να κερδίσουν έστω το οποιοδήποτε όνομα με την λέξη Μακεδονία.

Ελπίζουμε οι πολιτικοί μας να καταλάβουν πόσο σοβαρό είναι όλο αυτό που θα πάνε να διαπραγματευτούν.

Αν δεν έχουν τα κότσια να διαπραγματευτούν ας δώσουν το λόγο στον λαό έτσι ώστε να διεξαχθεί πανελλαδικό δημοψήφισμα για το αν θέλει τα Σκόπια να πάρουν όνομα που να περιέχει το Μακεδονία.

Όπως και να έχει η επιμονή των ξένων δυνάμεων για να γονατίσει η χώρα μας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπιών είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με πολλούς παίχτες.

Η άμεση αντίδραση της Ελλάδας στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο είναι να απελευθερώσει τα χαμένα εδάφη της Μακεδονίας με ότι αυτό συνεπάγεται….. αμέσως την επόμενη μέρα.

Θα σταθώ σε μια φράση του κρητικού που μίλησε στον κόσμο λίγο πριν το τέλος του συλλαλητηρίου.
Είπε…

Μακεδόνες…. εγώ δεν ήρθα εδώ για χάσω

 

φωτογραφία votegreece.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο λήψη από Drone

 

 

Βίντεο πριν από την έναρξη των ομιλιών του συλλαλητηρίου

 

 

Βίντεο πριν από την έναρξη των ομιλιών του συλλαλητηρίου

 

 

Βίντεο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου

 

 

Συγκλονιστικό τραγούδι για την Μακεδονία

 

 

Δείτε όλη τη συγκέντρωση στο παρακάτω βίντεο…

 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Ψήφισαν: 1

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Σχετικά Άρθρα

ΤΟ FACEBOOK ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ IPHONE ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. VIDEO

Αν έχεις iPhone είναι αρκετά πιθανό το Facebook να έχει ήδη χρησιμοποιήσει

Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Με το γενικό όρο εθισμό ορίζουμε την έλξη του υποκειμένου προς την

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

«Το ραντάρ ανέτρεψε τον υποβρύχιο πόλεμο των Γερμανών και υπήρξε, μετά την

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Email Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά Email για να λαμβάνετε όλα μας τα άρθρα στο Email σας

Back to top button